HTML

csibike blogja

Friss topikok

  • wattacukor: Helló. Most tartok itt az olvasásban, és már nem állom meg komment nélkül! :) A gumizás az gumizás... (2015.01.31. 20:34)
  • ZJWiQWklgJ: buy ambien ambien sleep driving - ambien drug manufacturer (2012.10.15. 07:26)
  • seaseptJerlor: how do i become a pharmacy technician http://exclusiverx.com/products/aceon.htm pharmacy unit dose... (2011.12.06. 18:20)
  • Csigamami: khm... ha azóta még nem váltottál... a cukorgyanta se nem fáj (annyira- egyébként hihetetlen, hogy... (2011.09.26. 14:36)
  • KelGyo: Rég jártam erre ... Gondoltam, benézek. (2010.05.27. 04:08)

Címkék

2007.11.24. 20:55 csibike blogja

Pigi vágta hozzám a labdát: Mit jelent nekem a szex? Elmerengtem a kérdésen, és rájöttem, mást jelentett a múltban, mást jelent most. Sokáig külön léteztünk, én, meg a testem, valahogy nem voltunk harmóniában, nem szerettem őt. Hiába dicsérték mások, nem láttam benne semmi vonzót. Évekig ebben a mérgezett viszonyban éltünk, a szexen csak úgy átestem, azt hittem, semmi közöm a szenvedélyhez, nekem ez jutott, így kell élnem. Sokáig kizárólag magamban kerestem a hibát, de ahogy egyre többet tapasztaltam a szexben, ahogy egyre jobban megismertem és elfogadtam önmagamat, rádöbbentem, nőiségem mindig annyira teljesedik ki, amennyire férfi az, aki mellettem van, én pedig csak akkor lehetek nő, ha nem küzdök tovább a nőiségem és a testem ellen, ha bizalmat szavazok magamnak, ha hiszek magamban. Ehhez meg kellett élnem azt, hogy szenvedélyes, ízig-vérig nő vagyok, el kellett fogadnom azt, hogy képes vagyok megőrjíteni a pasikat a testemmel. Ezt a misztériumot egyébként a mai napig nem értem, de hálát adok annak, akinek ezt köszönhetem, szerintem ez adottság, semmit nem tettem érte, annyira meg nincs önbizalmam, hogy kinyilatkoztassam, személyiségem varázsa bódít a testemben. Mivel érzelmileg egy ideig képtelen voltam bárkit is közel engedni magamhoz, csak szexre használtam az utamba akadó pasikat, élveztem, hogy hatalmam van felettük, közben pedig egyre jobban megismertem a testemet és a vágyaimat, s lőn csoda, egymásra talált test és lélek, megszerették egymást. Megtanultam, hogy érzelem nélkül is lehet jó a szex, de ilyenkor mindig hárman vagyunk az ágyban: én, a pasi és a teljes lelki magány – akár ürességnek is nevezhetjük.
A jelenben a szex teljesen mást jelent nekem: Kiteljesedést, játékosságot, mámort, bódulatot, önkívületet, gyönyört, megrendülést, egymásratalálást, kalandot, katarzist, őrületet, nőiségem legteljesebb megélését. Ehhez viszont kellett ő, aki férfim.

Túl sok embert szeretnék megkérdezni, ezért szimplán azoknak passzolom tovább a labdát, akik olvasnak és van kedvük játszani - akár kommentben, akár blogban.

15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csibike.blog.hu/api/trackback/id/tr606170755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miles 2007.11.24. 22:03:44

Nem én kezdem... :)) Nem, mintha prűd lennék, ilyen gondom rég nincs. Csak egy apróságba akarok belekötni (Tudom, szerinted inkább a 4-es metró alapjába kössek :P ) Az utolsó mondat: Ehhez viszont kellett ő, aki férfim. ...hm. Anélkül, hogy ismerném. Ez ellentmondásban van az előzőekkel. Nem értékeled túl? Ha már megértél rá, elfogadóvá váltál, akkor jöhetett volna más is... Igaz, egy bizonyos nivón felül, de szerintem, ő csak katalizátor lett. És nem több.

Babe 2007.11.24. 22:04:39

Valahogy így én is...

csibike 2007.11.24. 22:20:16

miles: Nincs ellentmondás, nincs túlértékelés, elég öreg vagyok már az objektivitáshoz. Senkitől nem kaptam meg azt, amit tőle - van összehasonlítási alapom, nem kevés. Ő segített kiteljesedni, ő volt az, aki képes volt újat mutatni, elvarázsolni és még sorolhatnám.

Babe 2007.11.24. 22:22:54

Ismerős...

csibike 2007.11.24. 22:25:07

Pigi, ez már meg sem lep... :)

miles 2007.11.24. 22:36:18

én talán a kiégési korszakomban vagyok.... egy nő, már csak egy nő, a sex meg csak szex. Hol jó, hol jobb.... Nincs csoda, nics kihivás.... túl sok, túl könnyű.... túl köcsög vagyok ezek szerint.... :)

csibike 2007.11.24. 22:40:01

Az szomorú... Nem tudnék olyan emberrel élni, akit nem kívánok, akit nem akarok újra és újra meghódítani, aki nem akar újra meg újra meghódítani. Éltem ilyen kapcsolatban - gyilkos. Tanultam belőle, és igyekszem nem elkövetni ugyanazokat a hibákat.

miles 2007.11.24. 22:57:35

Én nem egy kapcsolatról beszéltem, nem egy emberről... Hosszú időn át vallottam, hogy egy nőnek nem igazán a teste érdekel. Hanem a lelke. Egy nő lelkében az ember fia hallhatatlanná válik egy kicsit. Az a nő, akit megtudok hóditani, azon alakitok valamit, kicsit az én teremtményemmé válik. (Ahogy most Te váltál az ő teremtményévé) Ez SOKKAL nagyobb és sokkal hosszabban tartó mámor, mint bármilyen jó sex. Az ember kicsit Istennek érzi magát, de úgy, hogy ő maga is teljesen hatása alatt van..... Az út a lényeges, ahogy eljutsz oda, és nem a sex. Azt csak jól kell csinálni. Érzékenyen, és felszabadultan--- Ez volt. De valahogy kiéghettem... ez nem azért van, mert házas vagyok, az eddig sem zavart.... Talán némi csömör? telitettség? Vagy csak tényleg köcsög vagyok.. :D

csibike 2007.11.24. 23:27:46

Ebben a teremtményes dologban nem hiszek, nekem ez olyan birtoklásos, egós dolognak tűnik, amitől a hideg ráz. Abban sem hiszek, hogy egy másik emberből elég csak a lélek. Ha rossz a szex egy kapcsolatban, előbb-utóbb megromlik maga a kapcsolat is. Én saját jogon vagyok teljes egész, nekem nem kell ehhez senki :)

Chilly 2007.11.25. 00:29:50

Szia Csikken!Én csak ezt a verset fűzném a dolgokhoz. Van... olykor, ritkán előfordul... hogy egyszer az életben rábukkansz arra, akiért mindent hátrahagynál, aki mindenki előtt van, aki a józanságot elviszi a fejed felől... aki szétszed, szétszakít, belédmar és átölel, akivel a poklot és a mennyországot egyszerre járod meg ... aki miközben tép, aközben simogat ... miközben mar, aközben leheli csókját az ajkadra ... ne kelljen enélkül a tüzesen fájdalmas érzés nélkül meghalnod ... életedben egyszer legalább találjon rád egy gőzerővel feltörő szerelem. Mert ... meg kell ismerni ezt az érzést.

skyppy 2007.11.25. 05:32:05

..én viszont prűd vagyok és inkább azt tartom...nem beszélni kell róla, hanem csinálni....:PP...ez a vicc része volt...komoly téma, de már nem a legfontosabb az életemben,de valóban nem írom le,mert még a hozzákapcsolódó érzéseket is személyesnek tartom.... ..miles...arról nem írtál,hogy amikor "kész vagy a műveddel" mennyire tartod fontosnak nyomon követni mivé vált,hogyan megy az élete azután hogy a "mester" kivonult belőle...a lélek pedig távolság függő.......:PPPPP

Babe 2007.11.25. 11:43:14

Miles: én hiszek a teremtésben, de nem úgy, mint Te! Hiszek abban, hogy ha szeretek valakit, akkor a szexel fel lehet szabadítani, eltépni a láncait, amik egy olyan létbe, hitbe kényszerítik, hogy ő nem jó, ő kevesebb, ő nem szép, ő nem tud. De én ezt nem tenném meg csak úgy és akárkivel. És utána nem is tudnám elhagyni "Prométheuszt"... Hisz nekem is ő adott tüzet és világosságot...

Odil 2007.11.25. 15:27:09

Igen, én is így, és sztem is kell Ő aki a férfi. Azt hiszem én most találtam rá ;-)

csibike 2007.11.25. 17:52:03

Chilly: Már megtanultam, hogy ez az érzés nemcsak egy emberhez köthető... Meg kell ismerni, az igaz :) Kyara: Szerintem a beszélés és a csinálás nem zárja ki egymást :)) Nem egyformák az emberek - szerencsére :) Odil: Legyen így :)

Foxfox 2007.11.27. 08:51:56

Aha, szóval megtaláltad! Vigyázz Rá!
süti beállítások módosítása