HTML

csibike blogja

Friss topikok

  • wattacukor: Helló. Most tartok itt az olvasásban, és már nem állom meg komment nélkül! :) A gumizás az gumizás... (2015.01.31. 20:34)
  • ZJWiQWklgJ: buy ambien ambien sleep driving - ambien drug manufacturer (2012.10.15. 07:26)
  • seaseptJerlor: how do i become a pharmacy technician http://exclusiverx.com/products/aceon.htm pharmacy unit dose... (2011.12.06. 18:20)
  • Csigamami: khm... ha azóta még nem váltottál... a cukorgyanta se nem fáj (annyira- egyébként hihetetlen, hogy... (2011.09.26. 14:36)
  • KelGyo: Rég jártam erre ... Gondoltam, benézek. (2010.05.27. 04:08)

Címkék

2009.07.18. 20:13 csibike blogja

Az esős időnek csak azért örülök, mert végre folytathatom a kamrában elrejtett sok-sok doboz kipakolását. Ő, aki férfim nagyon szigorúan nézett rám, miután kiderült, hogy a logisztikát annak ellenére emeléssel-cipekedéssel oldottam meg, hogy megígértem, kímélem a gerincemet. Nem a szigorú a legtalálóbb, mert a nézésében féltés, aggódás, neheztelés, szerelem van, de nem tudom, melyik kifejezés írná le a legpontosabban ezen érzéseket, szóval, maradjunk a szigorúnál. Ő, aki férfim ezt a nézését akkor szokta elővenni, amikor azzal szembesül, hogy pölö a kímélet szót meglehetősen eltérő tartalommal definiáltuk. A kímélet nála azt jelenti, hogy feltétlenül megvárom a pakolással és még véletlenül sem emelek nehezet és ha fáj a derekam, megpihenek, sőt, abbahagyom a rámolást, nekem meg inkább azt jelenti, hogy vérezve-verítékezve addig molyolok a dobozokkal, amíg el nem kezd remegni a lábam, szaggatni a derekam. Védekezésképp megpróbáltam megmagyarázni ő, aki férfimnek, hogy az emelés-cipekedés óriási örömöt okozott piciny lelkemnek, mert ezáltal hatalmas csapást mérhettem otthonunk raktárjellegére, ráadásul megtaláltam az égre-földre keresett vasalót is - költözésnél csak a pezsgőspoharakat tartottam szem előtt, ami szerintem igazán érthető, hiszen a vasalóval nehéz lett volna ünnepelni, max. gőzállagban kieresztjük a víztartályába csepegtetett muskotályos nedűt, aztán ennyi. Ő, aki férfimet nem győztem meg teljesen, meg bennem is maradt némi lelkiismeretfurdalás, hiszen tényleg meg kellett volna várni a két erős karját és tényleg nem kellett volna sokkilós dobozokat emelgetni, úgyhogy azóta jobban odafigyelek magamra és próbálom elkerülni az önnyomorítás minden formáját. A ránézésre kicsiny gardrób egyébként hatalmas, köszönhetően a leleményes polcrendszernek, a dobozok belerejtése pedig kizárólag átmeneti jelleggel bír, hiszen addig nem fogom jól érezni magam, amíg új otthonunkban csak egy doboz is él és virul, mármint az a klasszik kartondoboz, büdös barna ragasztószalaggal bebiztosítva, ez utóbbit nagyon utáltam tekercselni, most meg sniccerrel szétvagdosni. Természetesen lesznek helyes kis tárolódobozok, mihelyt ott tartok már, hogy az otthonunk konszolidálása során a helyes kis tárolódobozok hiánya jelenti a legnagyobb problémát. Tudom, perverz dolog a vihar és az eső miatt lelkendezni, mediterrán vonásokat mutató csirkeként nem is szokásom, de most kimondottan jólesik, mert zsigeri szinten a rendszeretetre kódolódtam, nem, nem a rendmániára, inkább arra, hogy tisztaság van és hogy minden dolgom a helyén, ott, ahol látni szeretem őket, pölö egy virágot, egy képet vagy a kedvenc macskás-elefántos mütyüröket, negyven fokban viszont lélegezni is nehéz, nemhogy pakolászni. Bár otthonunk ideális állapotától jelenleg olyan messze vagyunk, mint Kimi Raikkönen a balettkarriertől, csak néhány napra kívánom az esőt-vihart - amíg meg nem szerelik a légkondit.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csibike.blog.hu/api/trackback/id/tr536170005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elf 2009.07.19. 05:05:59

Tessék magadra vigyázni, hisz különben az összes zugot az új otthonban, hogyan is avathatnátok fel! :P

Vakkantó 2009.07.19. 09:39:25

Meg lesz az, meg lesz az!!!!Amúgy meg boldogságos költözködést- és még boldogabb újlakásban lakósat) Nektek is:-)))

csibike 2009.07.19. 13:18:25

Vakkantó: Köszi, nagyon aranyos vagy :)) Elf: Amíg doboz van a zugban, nem férünk oda :D

Elf 2009.07.20. 20:32:28

ok, akkor húzz bele csibe!!! :))))

Béb 2009.07.20. 20:48:13

Nálam a gyerekszobában még csak az Őskáosz lakozik maga! De! Még van 3 éve, hogy elköltözzön. :-P

csibike 2009.07.21. 11:02:04

Pigi: Nálunk is ez a helyzet, de hamarabb kell felszámolni, azt remélem :))) Elf: Húzok, húzok :D
süti beállítások módosítása