HTML

csibike blogja

Friss topikok

  • wattacukor: Helló. Most tartok itt az olvasásban, és már nem állom meg komment nélkül! :) A gumizás az gumizás... (2015.01.31. 20:34)
  • ZJWiQWklgJ: buy ambien ambien sleep driving - ambien drug manufacturer (2012.10.15. 07:26)
  • seaseptJerlor: how do i become a pharmacy technician http://exclusiverx.com/products/aceon.htm pharmacy unit dose... (2011.12.06. 18:20)
  • Csigamami: khm... ha azóta még nem váltottál... a cukorgyanta se nem fáj (annyira- egyébként hihetetlen, hogy... (2011.09.26. 14:36)
  • KelGyo: Rég jártam erre ... Gondoltam, benézek. (2010.05.27. 04:08)

Címkék

2006.08.20. 17:28 csibike blogja

(#266)

Na, nyugi, nem az új palotám alaprajzát látjátok. Bár, az ötlet nem is rossz - ehhh, zseni énem minduntalan felszínre bukkan. Mi lenne, ha javasolnám britniszpírsznek, hogy mivel elég snassz az úszómedencés-teniszpályás-helikopteres-mélygarázsos vityillója, kapja össze magát dehirtelen és vigyen egy kis knósszoszi fílinget az építkezésbe, mert különben nem elég trendi a kis viskója. Gazdag csirke leszek, érzem... Ha nem lenne vevő az ötletemre, majd fazonigazítok rajta egy pöttyet... a péklapátommal. És nem kérek elnézést.

Szóval, történész vérem (megjegyzem: többféle vérem is van, perpill ez a domináns) egyre csak buzog-buzog (mindjárt kitörök, mint Zrínyi), úgyhogy sajna, nem menekültök, ezennel itt és most kibontakoztatom magam.

Eccevóthónemvót, amikor évekkel ezelőtt még ifjú és bohó, emellett bűbájos kis sárga tollseprűként éltem világomat.. voltam olyan szerencsés és eljutottam Kréta szigetére. Höhh, nem toloncoltak ki, önkéntes alapon zajlott a migráció. Evidens volt, hogy rövid tengerparti akklimatizálódás (fagyi-uszi-fagyi-pihi-fagyi-szuszi-fagyi) után első utunk Knósszoszba, a bronzkori kultúra legismertebb és legjelentősebb fellegvárába vezetett.

.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csibike.blog.hu/api/trackback/id/tr196171183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása