HTML

csibike blogja

Friss topikok

  • wattacukor: Helló. Most tartok itt az olvasásban, és már nem állom meg komment nélkül! :) A gumizás az gumizás... (2015.01.31. 20:34)
  • ZJWiQWklgJ: buy ambien ambien sleep driving - ambien drug manufacturer (2012.10.15. 07:26)
  • seaseptJerlor: how do i become a pharmacy technician http://exclusiverx.com/products/aceon.htm pharmacy unit dose... (2011.12.06. 18:20)
  • Csigamami: khm... ha azóta még nem váltottál... a cukorgyanta se nem fáj (annyira- egyébként hihetetlen, hogy... (2011.09.26. 14:36)
  • KelGyo: Rég jártam erre ... Gondoltam, benézek. (2010.05.27. 04:08)

Címkék

2008.03.29. 16:39 csibike blogja

Tudom, hogy minimum hárman nagyon várják ezt a bejegyzést, hát, legyen, nem akarok nekik csalódást okozni. Nem nevesítem őket, nehogy több kommentet kapjanak, mint én, hihihi. Azt kell tudni róluk, hogy sajnálom őket, kit ezért, kit azért, talán pici szánalmat is érzek. A köpködésük ellenére sem haragszom rájuk, inkább érdekesnek találom a helyzetet, kár, hogy nem vagyok pszichológus.

Ma csupa vicces dolgot tudtam meg tőlük, gyertek, nevessetek ti is:

1. Állatmód csípi a szemüket, hogy sokan olvastok, sokan kommenteltek hozzám. Nem tudtam, hogy ez ekkora frusztrációt okoz egyeseknek, elnézést kérek, mindjárt keresek egy olyan blogot, ahová napi 100-200 komment fut be, én meg azt fogom utálni veszettül. Kedves olvasók, csak hogy tudjátok: Ajnározó-hízelgő népség vagytok, pfúúújjjj, akiket valamilyen bűbájjal rávettem arra, hogy isteni személyemről áradozzatok, ebben a blogban az a szabály, hogy kizárólag jót és szépet mondhattok énistennőségemről, különben elhajtalak titeket a picsbe. Nem, nem vagytok önálló emberek, akik képesek eldönteni, akarják-e olvasni ezt a blogot, hozzá akarnak-e szólni ehhez a bloghoz, nemnemnem, hülye kis agyatlan bábuk vagytok a kezemben, ez az igazság. Én meg csúnya, gonosz, arrogáns, öntelt, kegyetlen csibike vagyok, aki arra kényszerít titeket, hogy olvassatok, szó sincs közös érdeklődésről, szimpátiáról, azonos gondolkodásról, egy tőről fakadó humorról. (Várjatok, képtelen vagyok folytatni, muszáj röhögnöm.)
2. Na, mint kiderült, tudtomon kívül szerény személyem akkora nagy ász, hogy képes elhitetni másokkal, ők bezony egyszerű emberek, fel nem érhetnek hozzám. Ilyen nagy istenség vagyok, tudtátok? Szóval, ülök a trónusomon és megengedem, hogy x meg y meg z elém járuljon, nem is akárhogy, kúszva-mászva, mert ők olyan kis parányok - pusztán attól, hogy hozzám mérik magukat. Holnap majd úgy kihúzom magam az utcán, hogy csak na, biztos mindenki elsüllyed szégyenében és eltakarodik az utamból. (Ez a fránya röhögőgörcs, basszus.)
3. Szemétláda vagyok, akire csak köpködni lehet, de!, az engem hevesen rühellő emberek mégis olvasnak. Adódik a kérdés, miért? Érdekes szemétláda vagyok, jobb magyarázatot nem találtam, ötleteiteket azért várom a szerkesztőségbe, mélcím a bal felső sarokban. (Kuncogás.)
4. Van véleményem, saját, kikristályosodott, ergo dög kioktató-kinyilatkoztató csirke vagyok, még az atomfizikához és a mosógéphez is értek. Ha valaki mond valamit és nem értek vele egyet, az kioktatás. Nem érvelés, nem fáradozás azért, hogy a másik esetleg meglássa, van más is a saját fekete-fehér véleményén kívül, galád kioktatás, ti meg csak azért helyeseltek, mert a seggemet nyaljátok és féltek ellentmondani isteni személyemnek. Mocskosul befenyítettelek titeket, ez van. (Nem bírom, megyek röhögni.)
5. Kutyakötelességem szeretni olyan embereket, akik becsaptak, akik hazudtak, akikkel nem találom a közös hangot és nem is akarom többé megtalálni, mert fáraszt, hogy felesleges köröket futok - pusztán azért, mert egyszer úgy tűnt, talán. Én meg vagyok olyan vérgenya, hogy azt mondjam, nem, erre nem vagyok hajlandó, örülök, hogy megszabadultam tőletek, nem látom értelmét annak, hogy úgy tegyünk, mintha hú, de nagy barátok lennénk. Igen, rohadjak meg, hogy csak a számomra fontos emberekkel foglalkozom. Érdekes, x utál, mégis szeretné, ha figyelnék rá. Ki érti ezt? (Csirkevihogás, de csak finoman és nőiesen.)
6. Hümmm... mi van még? Ja, igen. Én, mint három nyelvet beszélő, egy negyedikkel kacérkodó, két és fél, na jó, háromnegyed diplomával rendelkező baszottokos értelmiségi lenézem az egész világot, ejjjj, ekkora orcám van, bezony, ide csak az kommentelhet, aki diplomás (::nembírjaabbahagyniaröhögéstszmájli:: ) Rajtam kívül senkinek nincs diplomája, rajtam kívül senki nem beszél nyelvet, tudhatnátok, ti csak álértelmiségiek vagytok, a piacon szereztétek az összes papírkát, ühhü, taplók vagytok, höhö, én meg a világ közepe, a nap se süt, ha én nem akarom.

Na, egy kis komolyság, mert pihentetnem kell a rekeszizmaimat: Szóval, a blogvilág sem mentes a szarkeveréstől, féltékenykedéstől, irigységtől. Miért lenne az? Emberek írják a blogokat, emberek kommentelnek, az összes sérelem és konfliktus ugyanúgy megtalálható blogberkekben, mint a "kinti" világban. Sőt, itt jobban hatványozódik a dolog, mert a fekete-fehér betűket mindenki a saját elképzelésének megfelelően értelmezi és olyasmit lát bele, amit szeretne. Pölö ha x önértékelési gondokkal küzd, képes magára venni egy teljesen ártatlan bejegyzést, mondván, biztos azért írtam, hogy őt bántsam. Azon is képes besértődni y, ha a postomban nem említem meg név szerint, hogy hozzá kommenteltem. Az meg szinte alapjárat, hogy valaki, aki rendszeresen olvas és már kétszer (!) találkozott velem, azt hiszi, ismer. Ezen mindig jót mosolygok, főleg ha valamelyik jóakarom gyűlölködésére gondolok. És tudod, mi a legnagyobb bűnöm? Hogy boldog, kiegyensúlyozott életet élek. Hogy képes voltam felkelni a padlóról és kimosni magam a szarból. Hogy nem adtam fel. Ezt néhányan nem tudják megbocsátani. Szomorú, így van, de a legszomorúbb az lesz, ha valaha is adok ezeknek az embereknek a véleményére.

P.S.: Nos, kedveskéim, remélem, nem okoztam nektek csalódást, további jó mocskolódást, suttyomban olvasást, sérelemgyűjtögetést, ádijosz. Ja, meg egy kis mosolyt, boldogságot, szeretetet, erőt, hogy képesek legyetek rendbe tenni a saját életeteket, lelketeket. Minden jót.

66 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csibike.blog.hu/api/trackback/id/tr566170458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mina 2008.03.29. 16:45:22

Welcome in the club, chiken :D

Magányos Csapos 2008.03.29. 16:49:03

Nagy az isten állatkertje és alacsony a kerítés... Ez van, de egy istennő ne is törödjön ilyennel....csak írjon...írjon...írjon :-)

pp 2008.03.29. 16:49:52

Le vannak tojva. Röviden és tömören ennyi a véleményem. :D :D

csibike 2008.03.29. 16:59:33

Hű, most erre azt fogják mondani, hogy biztos megfenyegettelek titeket azért, hogy ezt írjátok, meg biztos nem gondoljátok komolyan, csak benyaltok nekem :D (Viccen kívül: Biztos vagyok abban, hogy sok ember/blogger tapasztalt ilyesmit vagy hasonlót, bloghoz, emberekhez tartozik, ez van :))

christaylor 2008.03.29. 17:01:24

te..te..te..te.. annyira utállak azért is, mert pasid van és most költöztetek össze, ráadásul együtt lehet vele főzni, hogy szavakat se találok arra, hogy mennyire. :D na jó, ez azért nem volt annyira vicces bejegyzés részedről! sajnálom, hogy a blogolás árnyoldalait is megtapasztaltad, de ez is vele jár. :( azzal foglalkozz inkább (jó, könnyű ezt mondani), hogy sokkal, de sokkal többen szeretnek, mint nem! azok meg kit érdekelnek? :)

csibike 2008.03.29. 17:04:23

Lüke :))) Ebből nem csináltam problémát, az ügy régóta húzódik, nem újdonság, csak azon csodálkozom, hogy megint előjött. Azt viszont fontosnak tartom, hogy más is lássa, van ilyen, a blog sem mentes ilyesmitől :)

christaylor 2008.03.29. 17:04:36

ja igen, én egy majdani kávé reményében nyalok neked, mindez azért van! :) tapasztalatom az nekem is van ezzel kapcsolatban, nem kell velük foglalkozni, az sokkal jobban zavarja őket. na, nem mintha én pont ezt csináltam volna. :)

csibike 2008.03.29. 17:07:35

Sejtettem, te kis érdekdög :D Utálnám, ha mindenki szeretne, azt jelentené, hogy valamit nagyon elbasztam :))) Azért foglalkoztam vele, mert ő, aki férfim alszik, és nem volt jobb dolgom :D (Csak később kelthetem fel ;))

christaylor 2008.03.29. 17:09:35

kreatívkodj, míg alszik! az neked úgy is megy!

M 2008.03.29. 17:26:46

Hehh, értem én ezt, mi ez kérem, az ötödik osztály? Vagy mi van? Jó, tudom, a társadalom nagy részének viselkedése nem felelnek meg az életkorának... Na, mindegy. Most gondolkoznom kell, hogy mit is keresek itt. Ja, tényleg! Tisztára alattvalófajta vagyok :D :D :D :D Ezen túl, a fenti szöveg "szövegszerűségéből " is jól kiolvasható mérsékelt intelligenciám, amely szerényképességű trónkörülsertepertélők alapvető jellegzetessége. (Tehát lehet az egészben valami. :D ) Az a baj hogy rohadt kíváncsi lettem rá, hogy mi ennek a háttere. De azért annyira nem, hogy kutassak utána. Egy kis háttérinfó…??? Süti lesz… :D

Éjszakázó 2008.03.29. 18:01:57

Tényleg, mikor küldöd az ehavi rajongói bért? :D

dreamdancer 2008.03.29. 18:13:39

ehhh, csak a kurvák akarnak mindenkivel jóban lenni

Rinn 2008.03.29. 18:21:41

A francba, éreztem én, hogy valami baj van, az nem lehet, hogy csak úgy magamtól rászoktam az olvasásodra, mostmár tudom, hogy TE

2008.03.29. 18:22:42

KÉNYSZERÍTETTÉL, most utállak csirek! :-PPPP

csak én 2008.03.29. 18:31:28

Nyilván most is te kényszerítesz hogy sírva röhögjek...

Kutyálkodó 2008.03.29. 18:45:40

Legyek veszett Kutty', ha hazudok,de teljesen önszántamból járok ide, és már itt is maradok, ha a fene fenét eszik, vagy mi a manó....izééé.

kislatol 2008.03.29. 19:03:46

hihhhetetlen jót nevettem, köszi!

Rinn 2008.03.29. 19:04:28

Ja, az a szétszakadt természetesen én voltam, de annyira felháborított ez a manipulatív szárnyas, hogy így sikerült :-))

bogika 2008.03.29. 19:07:11

én véleményem az h ez egy kicsit túlzás oO mer én elolvastam mindent.. de nekem nemezjött le belőle ami neked.. olyanokat nemis írtak h zavarja őket h ennyien nézik a blogodat.. stbstb. de nemakarok belefolyni :] csak ezsztem télleg túlzás xD

Tarkules 2008.03.29. 19:07:11

Mindig lesz irigy ember... Nekem is át kellett írnom a blogom címét, mert sokan tudták már, akiknek nem kellene... Nem a kritikától félek, csak megfogadtam egy régi blogoló tanácsát: "Ne mutasd meg rokonoknak, ismerősöknek a blogod..."

mm 2008.03.29. 19:11:41

én csak azért járok ide, mert te is tv2-s voltál, pedig mikor itt elkezdtelek olvasni, még nem is tudtam ezt :) :) :) :)

badoer 2008.03.29. 19:17:03

ennyi?más elmondani valo?

csibike 2008.03.29. 19:19:25

Tarkules: Ez így van, sajnos. Olyan is, aki mindig azt nézi, hogy másnak milyen. Az én családom olvassa, nincs benne vállalhatatlan... :) bogika: Édes bogárka vagy, de a dolog nem arról szól, hogy te mit olvastál ki egy-két kommentből a magad 14-15 évével :) A Tudod, a háttér ismerete nélkül nehéz nyilatkozni erről, pláne, hogy nem tudsz semmiről, de ettől még lehet ez a véleményed. Elárulom azt a nagy titkot is, hogy direkt figuráztam ki őket és megfogalmaztam a ki nem mondott gondolataikat is, amelyek az évek során gyűltek fel bennük. Ez van, én már csak ilyen galád dög vagyok :D Ha egy picit nagyobb leszel, olvasol majd a sorok között is. Rinn: Látom :D Jájjj, majd rám fogják fogni, hogy csak a kommentszámot akarom növelni :D kislatol: Igyekeztem kicsit feldobni a szomorú valóságot :) Kuty: Ismerd be, hogy téged is lefizetlek :D csak te: Ühhü, erőteljesen :D

csibike 2008.03.29. 19:21:30

bado: Jájjj, nem írtam eleget, mea culpa, mea maxima culpa :P Bocs, hadd ne én szórakoztassalak, tudod, én csak egy bunkó értelmiségi vagyok, nem tudom, mitől érzed jól magad :)) mm: A régi szép idők... :D (Elárulhatnád, van-é blogod? :))

csibike 2008.03.29. 19:26:12

dream: Dögöljek meg, ha egyszer is ez lesz a célom :)) Éjszakázó: 10-én kapok fizut, sajna, előbb semmiképp :D M: Egy harmincas pasi, egy negyvenes és egy ötvenes nő szemét csípem, nem kicsit, az utóbbi 2-3 évben biztosan. Az egyiket te is ismered, kommenteltek egymáshoz rendszeresen, talán még azt is lehet mondani, hogy jóban vagytok, ergo itt nem alázom meg azzal, hogy a nevén vezem. Sajnos, sem a blog, sem az írás nem alkalmas arra, hogy meséljek, de ha találkozunk, még ez is előfordulhat. De csak a süti miatt, tudod ;) :D chris: Ehhh, pakolás van, sok a doboz :/

badoer 2008.03.29. 19:29:52

lelkem en mindig jol érzem magam.ugye milyen rossz?kb ezt ereztem ennél a bejegyzésnél "Képtelen vagyok férfiszámba venni azt a pasit, aki ugyan egyedül él, de az anyja készít neki ebédet - mindennap. Biztos bennem van a hiba, én kérek elnézést."őrulők hogy visszatudtam adni ezt a remek erzest.fogalmaztal vona masképp most nem tartanak itt

Mefi 2008.03.29. 19:36:15

Csibike, én - és most ezért biztosan megint megutál n+10 ember - egy elég népszerű blogot írok, napi átlag 1500 egyedi látogatóval; sokszor hallottam olyat, hogy valaki valakinek a blogomról mesél; volt már olyan aki megkérdezte, hogy nem-e én vagyok az és így tovább. És én olvaslak, meg olvas még Zsukov is, aki tízből kilenc bloggert kiröhög és utál (nem vicc). Szóval kérjük a címeket, hogy hová menjünk tüntetni nagy csirkés táblákkal. ;] Jáj, benyalt a Mefi, jáj!

csibike 2008.03.29. 19:38:31

Drága, egyetlen badokám, képes vagy bebeszélni magadnak, hogy akár csak egy pillanatra is zokon vettem a bejegyzésedet? De édes :D Haláli vagy, egód van, rendesen. Szerettem volna tisztázni egy félreértést, amit saját szűklátókörűséged miatt rosszul értelmeztél, de te meg sem akartad látni, hogy nem volt bántás a dologban, nem rólad írtam, fel sem fogtad, hogy miről szól a post, a komment. Mondjam azt, hogy igen kevés vagy ahhoz, hogy meg tudj bántani? :) Olvass vissza, mit írtam egyszer arról, kinek a véleménye számít, nem vagy közöttük. Tudod, mekkora vigyorral írtam ezt a bejegyzést? Nem tudod elképzelni, ne is próbáld :D És bevallom, nem bánom, hogy itt tartunk, örülök, hogy kiderült, valójában mit gondolsz rólam :) Mivel kölcsönösen nem vagyunk kíváncsiak egymásra, akár fel is függeszthetjük az egymással való kommunikációt, minden jót a továbbiakban :)

csibike 2008.03.29. 19:42:40

Mefi: Tudom, hogy nagyon népszerű vagy, okkal, na, jól visszanyaltam :D, mindjárt neki is állok irigyelni téged, meg elkezdek fortyogni azon, hogy 1500 egyedi látogatód van :D Én nem akarom bántani ezeket az embereket, elég bajuk van pusztán attól, hogy olyasmin görcsölnek, ami eleve nem ér ennyit.

Mefi 2008.03.29. 19:52:21

Amúgy hol van ezekre konkrét példa? Mármint hol szóltak be? Egyébként ilyenek mindig vannak, nekem havi rendszerességgel jön elő valaki. Mondjuk az a legszarabb, amikor olyan köp le, akit elvileg a barátodnak tekintesz. Azt nem kívánom azért. :)

badoer 2008.03.29. 19:59:36

kivansz meg valamit elmondani?

csibike 2008.03.29. 20:10:38

bado: Nincs több mondanivalóm a számodra, azt hittem, ez világos, sikerült értelmezned az előző kommentemet, hiszen igyekeztem úgy fogalmazni, hogy te is megértsd, de úgy látszik, vagy a betűket nem ismered, vagy a megértés okoz gondot - megint :) Szóval, tényleg szia, erőt, egészséget, minden jót sötöbö. Mefi: Pölö a legutóbbi csörte a fent nevezett úriember blogjában, ha már így vállalta a nyilvánosságot. De mondom, ez egy évek óta húzódó dolog, nincs időm és kedvem, hogy minden postot és kommentet visszakeressek :) Most írtam erről először és utoljára, hogy növeljem a látogatottságomat és a kommentek számát, különben senki nem olvas :D Nem, szó sincs barátokról, nekem abból három van, olyan emberek, akik soha nem szúrnának hátba :) Olvastam nálad egy ilyet, sajnálom, hogy így alakult, de még mindig jobb, ha kiderül, mi a helyzet, mintha abba a hitbe ringatod magadat, hogy a barátodnak tekintheted. Most jól megvigasztaltalak, ugye? :))

tejaivo:) 2008.03.29. 20:13:53

Csibike, en uuuuuuuuuyg de uuuuuuuugyyyy szeretem a blogod, hogy amikor szuneteltel egy darabig, komolyan elvonasi tunetekkel kuzdottem! Az, h. "masvalakirol" vagy magamtol jutok el hozzad, az az ido(m) fuggvenye... Ez IS egy k.rvajo poszt, de nagyon kivancsi lennek, azokra, kiknek szalka vagy a szemeben! csakigytovabb! es en "pölö" :)) szivbol orulok annak, hogy vannak még ebben az orszagban kiegynesulyozott, boldog emberek! puszz! :)

mm 2008.03.29. 20:14:30

csibi, már nincs. :(

Mefi 2008.03.29. 20:16:22

Teljesen igazad van. :) Barátom nekem sincs több ötnél, ők viszont _barátok_ dőlt betűkkel. A többiek haverok. Mindig úgy tartottam, hogy legfeljebb egy barátod lehet.

Doris 2008.03.29. 20:18:40

Ah, ilyen van. meg olyan is, hogy bekommentel az emberhez olyat, ami tulajdonképpen neki reklám, csak hogy átmenjenek tőled hozzá...ez olyan feltételes "te", mert inkább én...mármint nálam- velem. Nem fikázik, de mégis azt érzed, hogy csak maga miatt van ott. Na. Érted? De én nem olyan vagyok, csak nekem meg ilyen jött le. Az előző helyemen volt egy nő, aki kiakasztott már ezzel, hogy nyávogott, meg fikázott, meg statisztikázott, hogy kit hányan, meg hogy...olyan nevetséges volt. Aztán már baromi idegesítő.

catyst 2008.03.29. 20:20:11

én lennék az "ötvenes nő".. és az emlegetett bejegyzés ebben a blogban található: http://badoer.blogol.hu vihar egy pohár vízben :) megérünk "minimum hárman" egy ekkora postot? :)

Mefi 2008.03.29. 20:23:03

Csibike, nem dobnál meg az MSN-címeddel? Vagy fel is vehetsz akár, a saját MSN-címemet adtam meg itt most e-mail-címnek. Köszike.

pp 2008.03.29. 20:23:34

Jó én most fordultam a székem alá a röhögéstől. :D :D :D Elolvastam a rendkvül intelligens postot az előbb, a fent említett blogon. Ki csinált vihart a biliben, ki vett magára egy olyan postot, aki kicsit sem neki szólt?? Jájj mindig is az emberi butaság és rosszindulat fájt a legjobban..

pp 2008.03.29. 20:24:18

(jav.: aki helyett ami..)

csibike 2008.03.29. 20:28:33

catyst: Vihar egy pohár vízben, jó, hogy rájöttél, már volt értelme megírni ezt a postot. Kár, hogy nem tudtad magad ehhez tartani, talán a jövőben sikerülni fog. Egyébként meg tudod, csak a kommenteket gyűjtöm és a látogatottságra hajtok ;) Doris: Van, akinek a saját élete nem elég érdekes, jó a másén csámcsogni :) A blog olyan, mint egy játszótér, mindig lesz, aki a te kis piros lapátod után ácsingózik. Mefi: Igen, én sem hiszek abban, hogy az embernek negyven jó-igaz barátja lehet :) mm: És ami volt a tv2-n? :) tejaivó: Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy :)

badoer 2008.03.29. 20:30:45

pp en meg azt utalom mikkor valaki olyanba szol bele amihez egyreszt semmi koze masreszt pedig nem erti.csibike rendben van viszlát

csibike 2008.03.29. 20:34:09

pp: Nem akartam megadni őket sem blogilag , sem névleg, mert úgy éreztem, ezzel megalázom őket, ha vállalják magukat, vállalják önként. Mefi: Mindjárt felveszlek, bár nehéz lesz emesenezés közben pakolni :D

Truncus Cerebri 2008.03.29. 20:36:25

Nálam is megvannak ezek. Vagyis hasonlóak. Akármit írok, megkapom érte az "oltást". Szóval üdv a klubban.

Mefi 2008.03.29. 20:38:00

Badoer, te támadtál meg valakit, számíthattál rá, hogy - mivel sokan írnak ide kommentet -, sokan meg fogják védeni csibikét. Ez van.

catyst 2008.03.29. 20:38:54

magadat alázod meg csibike, amikor pedagógus létedre kigúnyolsz egy diszgráfiást. nálam ugyanis ezzel verted ki a biztosítékot.

cesztina68 2008.03.29. 20:40:58

Basszus... Még jó, hogy helyére tudod tenni a dolgokat:) Te csak írj, az ilyen "kis kedvesek" meg nyugodtan növesszék a rákjukat a kis fröcsögéseikkel!

csibike 2008.03.29. 20:45:51

catyst: Ne játszd meg magad, kérlek :)))) Te csak azokat vagy képes szeretni, akik valamiért rászorulnak. Nézz magadba, jót fog tenni. Eddig sem volt mondanivalód a számomra, örülnék, ha ezután sem lenne. Megköszönném, ha a sutyi olvasást és a bejegyzéseimen való kéjelgést, pletykálkodást is abbahagynád, mert az tényleg megalázó - számodra. Szóval, minden jót, szia. Mefi: Hagyd, úgyis azzal magyarázzák, hogy lefizettelek, megfenyegettelek titeket és társai :) Felvettelek. Truncus Cerebri: Üdv :D Sokan vagyunk itt, úgy látom.

csibike 2008.03.29. 20:49:37

cesz: Szeretném, ha a saját nyűgjeik miatt nem engem találnának meg, ennyi :) Nem vagyok én olyan érdekes ember.

OSUDF 2008.03.29. 21:36:22

Nem is tudtam, hogy nem kommentelhetek...elnézést...:( *diplomanélküli* :P

csibike 2008.03.29. 22:27:19

Hát, most jól megtudtad :P

ac 2008.03.29. 22:47:28

megyek és áldozok a házibarkács csirkeoltáromon pár csokitojást :)

catyst 2008.03.29. 23:30:20

"catyst: Ne játszd meg magad, kérlek :)))) Te csak azokat vagy képes szeretni, akik valamiért rászorulnak." köszönöm, ezt dícséretnek veszem :) "Eddig sem volt mondanivalód a számomra, örülnék, ha ezután sem lenne." emlékszem olyan időkre, amikor napi húsz órát priviztünk (bár elég egyoldalú témában). "Megköszönném, ha a sutyi olvasást és a bejegyzéseimen való kéjelgést, pletykálkodást is abbahagynád, mert az tényleg megalázó - számodra. " ezt meg nem veszem magamra, mert nem igaz. milyen az a sutyiolvasás?

csibike 2008.03.30. 13:03:47

ac.: :D Kíváncsi vagyok arra a házibarkács csirkeoltárra, remélem, életnagyságú aranyszobor van benne, meg füstölő és csokihegyek :D

OSUDF 2008.03.30. 13:36:08

Olyan érdekes ez a post meg a komenthalmaz rá...nekem van havonta max 300 olvasóm, amiből 100 én vagyok, 190 meg visszatérő 4-5 ember, úgyhogy a maradék 10 komment és nyűglődés nélkül lép át más terepre. Jelek szerint megúsztam a bloggerség hátulütőit?:)

csibike 2008.03.30. 20:19:02

Nem, szerintem kiválóan felismerted, kik azok az emberek, akikkel még véletlenül sem szabad szóba állni :D Többé én sem teszem és ettől biztos nagyon szomorúak, hüpp és szipp :D

Sac 2008.03.31. 08:57:48

Én vállalom, hogy istenségszeműcsibekirályné imádó seggnyaló vagyok na talán mást is... :))

pudingocska 2008.03.31. 14:05:01

Én azért járok ám ide még, csak ritkán kommentelek. Ebből az egészből meg kimaradtam. Most vallok. Veled kapcsolatban csibike mindig van bennem egy kis félelem. Nem jó szó a félelem, de össze kell szednem magam ahhoz, hogy olvassalak. Olyan picikének érzem magam itt. Ez az én bajom, nem akarom én ezt másra kenni. Ráadásul szeretlek olvasni. Tetszik a hozzáállásod, a gondolkodásmódod, pedig egy csomó mindenben nem értek veled egyet, egy másik nagy csomó mindenben meg egyetértek veled. Van amiben különbözünk, meg olyan is van, amiben hasonlítunk. Ez a komment is most inkább nekem volt fontos. Mindenesetre jó volt ezt olvasni tőled.

Foxfox 2008.03.31. 14:46:48

Semmi sem számít, csak az utolsó szavad!

csibike 2008.03.31. 15:40:48

Nem ismerlek, nem olvaslak régen, pudingocska, ezért még csak nem is sejtem, milyen ember lehetsz. Örülök, hogy van véleményed, örülök, hogy sok mindenben nem értesz egyet, örülök, hogy sok mindenben egyetértesz. Ha belegondolok abba, kiket olvasok, kikhez kommentelek, ugyanezt tudom elmondani róluk: Van, amiben egyetértek velük, van, amiben nem. Ezzel nincs semmi gond, ez így egészséges. A véleményeltérésekből érdekes beszélgetések adódnak, ezeket élvezni lehet. Viszont van olyan ember is, aki azt várja el a másiktól, hogy feltétel nélkül bólogasson. Én nem vagyok ilyen, ha nem egyezik a véleményem, megmondom, nem azért, hogy elfogadja, azért, hogy lássa, ilyen is van. Bólogatásra csak akkor vagyok hajlandó, ha egyetértek. A félreértéseket meg szeretem tisztázni, de van, aki inkább egy életre besértődik, mintsem beismerje, bocs, tényleg félreértettelek, elhiszem, hogy nem akartál bántani. Nem érzem félelmetesnek a blogomat, én sem vagyok az. Ebben a blogban a saját véleményem, a saját tapasztalatom szerepel. Tudom, hogy nem vagyok tökéletes, sok hibám van, soha nem tagadtam őket. Senkit sem akarok meggyőzni arról, hogy az én véleményem a helyes, ezt szajkózza. A rosszindulatot és a szarkeverést viszont utálom. Amit itt látsz, egy társaságról szól, ha őket nem számítjuk, nincs ellenségem se itt, se a való életben. Nem véletlenül. Ők sem voltak mindig azok, így hozta az élet, de nem bánom, örülök neki, nagyon tanulságos. Ha picinek érzed itt magad, úgy gondolom, nem én tehetek róla, nem az én hibám, magadban kellene tisztázni, te miért épp itt érzed magad picinek és mitől - meg hogy van-e alapja. Szerintem nagy hiba, ha az ember máshoz méri magát, pölö ha én öntörvényű vagyok, x meg bizonytalan, akkor ne rám haragudjon a saját bizonytalansága miatt. Lehet, nem igaz, de egyre inkább azt tapasztalom, hogy az emberek többsége nem tud mit kezdeni a kiegyensúlyozott emberekkel, azokat szereti, akiket lehet sajnálni, szánni, mert hozzájuk mérve adott esetben több lehet. Ezért mondom azt, hogy nekem az az igaz barátom, aki nem csak akkor van mellettem, ha szarban vagyok, hanem akkor is, amikor minden rendben. Mindig mondtam, ebből a blogból 1/3 csibikét lehet megismerni, naiv az, aki a blogom alapján azt hiszi, ismer. Írhatnék drámákat, belső magánügyeket, de ezek nem tartoznak a blogra. Aki kíváncsi a maradék 2/3-ra, azzal találkozunk, ha megvan a közös hang, összebarátkozunk. Tudod, mi az érdekes? Élőben eddig senkinek nem okoztam csalódást. Szeretetreméltó, aranyos, kicsit őrült kislány vagyok - csak van, akinek könnyebb, ha gonosz csirkének állít be. Ezzel sincs semmi baj, mert ha mindenki szeret, akkor nagyon elbaltáztam valamit :) Ez jó hosszú lett :D

Susua 2008.03.31. 17:33:45

"Igenis, Mester":) Mennyivel egyszerűbb konrét arc és név nélkül elmondani, hogy amit más csinál (ír, mond, stb.), az gáz (akár forumokon, akár kommentben. És még egyszerűbb kritizálni mást, mint alkotni valami jót és arra fordítani az energiát. Úgy veszem ki az írásodból, nem nagyon van szükséged bátorításra, de remélem, még sokáig folytatod, nekem személy szerint már nagyon sok kellemes, vidám, támogató, elgondolkodtató, erőt adó percet szereztél :D

csibike 2008.03.31. 18:01:10

:D Lehet, hogy kiábrándító leszek, Susua, de bevallom őszintén, nekem fontosak az olvasóim, ha nem lennének azok, tojnék arra, ki olvas, ki linkel, senkinek a hozzászólására nem válaszolnék, senkinek nem köszönném meg, hogy benézett, linkelt, felvett kedvencnek. Igyekszem megbecsülni azokat az embereket, akik megtisztelnek azzal, hogy adnak magukból, hogy érdeklődnek irántam :) Örülök, ha a blogomon keresztül én is tudok adni valamit nektek. Jó érzés, hogy bíztok bennem, hogy biztattok, hogy kiálltok mellettem - én ezt nem veszem természetesnek és nagyon örülök neki :)

L 2008.11.21. 18:15:42

szia csibike.szeretnék neked én is írni. úgy gondolom, hogyha nekem azt mondaná valaki, hogy "Te! Ne barátkozz az xy-nnal, mert a hátából nő ki a keze és a homlokán van egy pénisz!", akkor én biztosan megnézném a hátát és elhúznám a frufruját tényleg így van-e. ezért előre mondom lehet hogy amit itt írni fogok, nem is így van hisz még sose beszélgettem veled, nem is ismerlek, te meg pláne nem személyem. Előszőr is megkell köszönnöm ezeket a szép sorokat amiket itt olvashatok tőled, igazán elgondolkodtatnak és sokszor megmosolyogtatnak. De ugyanakkor sokszor én is picinek érzem magam mikor itt vagyok. Mintha nem érdemelném meg hogy itt olvassak...naharagudj hogy ezt mnodom, nem akarlak bántani, és természetesen nem is kell foglalkoznod az írásommal, de egy kicsit nagyra vagy magaddal én így látom, és az egészséges önbizalomnál ez több. ennyi lenne tőlem :) L

eszti 2008.11.23. 12:46:37

na jo, en is reagalok erre a posztra. szerintem nem vagy annyira bekepzelt, igaz, neha furcsa a stilusod, de mivel nem tudok egy irott szöveghez arcot, hangot tarsitani, igy csak ez alapjan itelhetek, ami elöttem van, feketen-feheren... de most öszinten, akarmekkora arcod is lenne (amit irnak), szereny vagy vagy nagykepü, miert befolyasolna engem az olvasasban? en szorakozni jarok ide. Sokszor meg olyan vagy mint Coelho...olyan ertelemben, hogy leirod azt, ami tamugy evidens kellene, hogy legyen, az emberek megis racsodalkoznak hogy HUU meg HAA Ez az! Igaza van! hogy megmondta! nahat!...hehehe szerintem kiraly :-D

csibike 2008.11.23. 14:08:40

Hozzám a humor és az ön/irónia a kulcs, mást nem igazán tudok mondani a fekete, bold és Tahoma típusú betűimhez, igaz IE-ben inkább szürkének látszanak :D Lehet, passz, ezentúl Coelho lesz a nickem :D Az fix, hogy olyan dolgokról írok, amelyeket más is simán megtapasztalhat, max. nem mélyed el benne vagy nem ír róla.

eszti 2008.11.23. 19:35:29

Coelho is olyanokrol ir... :-D igaz mas a stilusotok:)))
süti beállítások módosítása