HTML

csibike blogja

Friss topikok

  • wattacukor: Helló. Most tartok itt az olvasásban, és már nem állom meg komment nélkül! :) A gumizás az gumizás... (2015.01.31. 20:34)
  • ZJWiQWklgJ: buy ambien ambien sleep driving - ambien drug manufacturer (2012.10.15. 07:26)
  • seaseptJerlor: how do i become a pharmacy technician http://exclusiverx.com/products/aceon.htm pharmacy unit dose... (2011.12.06. 18:20)
  • Csigamami: khm... ha azóta még nem váltottál... a cukorgyanta se nem fáj (annyira- egyébként hihetetlen, hogy... (2011.09.26. 14:36)
  • KelGyo: Rég jártam erre ... Gondoltam, benézek. (2010.05.27. 04:08)

Címkék

2008.11.16. 11:17 csibike blogja

Tudod, ha azt vésem ide, hogy nekem a pöttyös a tuti, akkor azt pusztán azért írom, mert nekem a pöttyös a tuti. Több száz ember megtisztelő figyelme kíséri a blogomat, le merem fogadni, van közöttük olyan, akinek szintén a pöttyös a tuti, van közöttük olyan, akinek a csíkos a tuti, van közöttük olyan, akinek a kockás a tuti, van közöttük olyan, akinek a csíkos-pöttyös kombó a tuti, van közöttük olyan, akinek egyik sem tuti és ezért húzzon a vérbe minden pöttyös, csíkos, kockás, kombós. Tudod, ha azt vésem ide, hogy nekem a pöttyös a tuti, akkor nem fogsz tudni meggyőzni arról, hogy nemnemnem, hülye vagyok, a csíkos a tuti, plusz nem értem, mi a rákért akarsz meggyőzni erről, ha épp azt írtam le, hogy szerintem a pöttyös a tuti. Nekem a pöttyös, neked a csíkos. Mi ezzel a gond? Úgy vélem, mindegyik megfér egymás mellett. Nem próbáltalak meggyőzni arról, hogy neked is a pöttyös legyen a tuti, éppen ezért nem értem, miért zavar téged az, hogy nekem a pöttyös a tuti. Én tudok úgy élni, hogy neked nem a pöttyös a tuti. Nem rólad nyilatkoztam, nem téged minősítettelek, csak azt írtam le, hogy a pöttyös a tuti. Nekem. Ettől a te csíkosod, kockásod, kombósod nem kevesebb, nem értéktelenebb, nem rosszabb, mint az én pöttyösöm. Csak más, tudod. Nyugodtan beszélgethetünk a te csíkosodról, kockásodról, kombósodról, hiszen pont a másságától érdekes, de attól még nekem a pöttyös lesz a tuti. A legnagyobb idiótaság ebből problémát csinálni.
Egyébként meg továbbra sem tudok mit kezdeni azzal, ha valaki félelmei, hiányosságai, bizonytalanságai, gátlásai vagy éppen a bazinagy egója, sznobsága, önteltsége sötöbö miatt bármelyik bejegyzésemet magára veszi. Írtam már erről, pölö ebben a júliusi posztban , de úgy látszik, vannak emberek, akik nem olvasták, hihi akiknek az a hobbija, hogy szénné stresszelik magukat éncsirkeségem bejegyzésein. Megmosolyogtat az a makacs igyekezet, ahogy ilyen-olyan emberek küzdenek azzal, hogy végre magukra vehessék valamelyik gondolatomat és dagonyázhassanak a saját maguk által gerjesztett önsajnálatban-sértettségben. Furcsa, hogy én, az egy szem csirke viszonyítási pont lehetek teljesen vagy többé-kevésbé vadidegen emberek életében. Fene tudja, miért pont én vagyok fontos, fene tudja, miért pont az én véleményem számít. Miért nem a szintén blogger kispisti vagy a szintén blogger haboskakaó vagy a szintén blogger mennyeipercek? (Kitalált nickek, bibibi.) Egy vagyok a tömegből, se a mellem, se a fenekem nem akkora, hogy kilógjak, hehe. Nem akarom, hogy bárki is megfeleljen nekem, nem akarom, hogy bárki szemében is mérce legyek, nem akarom, hogy bárki is utánozzon. Van véleményem, önálló, teljesen saját, plusz le merem írni, ki merem mondani, ugyanakkor meggyőződésem, hogy az én véleményem csak egy a sok közül, nem jobb, nem rosszabb, mint a többi, ennek ellenére évről évre felbukkanak olyanok, akik nevetséges módon hisztériáznak a bejegyzéseim miatt, kisebbrendűségi érzésből, önértékelési gondokból, irigységből, féltékenységből táplálkozik a rosszindulatuk. Örülök, hogy legalább azáltal megkönnyebbülnek valamennyire, hogy itt kiborulnak és elsírják a problémájukat, jó, hogy a magam szerény eszközeivel (pölö a puszta létemmel és a blogommal) hozzájárulhatok a jó közérzetükhüz, a saját maguk által előidézett feszültség lecsapolásához, legalább ennyit tehetek értük, hipp-hipp-hurrááá. Egy kezemen meg tudom számolni, az elmúlt három évben hány ilyen frusztrált ember fordult elő a blogomon, ha akarnám, név szerint sorolhatnám neked. Mindig voltak, mindig vannak, mindig lesznek, igen. Ha a több száz olvasó-kommentelő mellé teszem, szóra sem érdemes a létük, mégis, nagyon sajnálom őket és úgy általában jó lenne, ha mindenki el tudná magát fogadni úgy, ahogy van vagy tenne azért, hogy olyan legyen, amilyen lenni szeretne, jó lenne, ha mindenki azzal foglalkozna, ami a birtokában van és nem azt nézné, mi hiányzik, a másik vagy a másé miért olyan, amilyen, jó lenne, ha mindenki csak önmagának akarna megfelelni. Vészhelyzetben el lehet battyogni pszichológushoz is - saját szolgálataimat nem tudom felajánlani, ehhez még nincs diplomám, bocs.

15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csibike.blog.hu/api/trackback/id/tr946170186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csavi 2008.11.16. 11:36:22

nyilván tisztában vagy vele, hogy az emberiség össz iqja állandó. viszont egyrészt egyre többen vagyunk, másrészt sosem volt egyenlő az eloszlás. úgyhogy ne csodálkozz, ha az emberek értetlenkednek!

sesame 2008.11.16. 12:38:34

Nálam semmisemtuti:P :D:D:P

Iggyke 2008.11.16. 12:40:50

Szerintem is a pöttyös az igazi :D Főleg, hogy szeplős vagyok.. hehe

krikszi 2008.11.16. 12:58:24

Öööö, engem az indíték érdekelne.... mármint, kerestem "nemideillő" beszólást, nem találtam nálad....

csibike 2008.11.16. 13:25:36

krikszi: Nem olvastál elég figyelmesen :) Vonatkozó méleket viszont nem fogok bemásolni, ha nem gond. Ok nélkül nem firkálok, nyilván :) Iggyke: Én is :)) sesame: És az is jól van így :D

csibike 2008.11.16. 13:26:49

csavi: Én csak önfeledten-gyanútlanul blogolgatok... :)

Elf 2008.11.16. 14:36:52

Nem szeretem se a pöttyöst, se a kockást, se a csíkost. Viszont a blogod tuti, és ha más a véleményem, még sose öltük meg egymást :) Viszont lassan az ajándékodat tényleg oda kellene adjam. Csak szerezzek már melót, akkor lesz türelmem is a találkához, sorry... Ja és az nem pöttyös, viszont szerintem jó lett :)

kif 2008.11.16. 15:27:16

csak nyugodj meg, akár egy eperszem. egyébként az elején azon flesseltem, hogy a végén kiderül, hogy túrórudiról van szó.

csibike 2008.11.16. 15:51:24

kif: Maga vagyok a megtestesült epernyugalom :D Engem bazinehéz kihozni a sodromból, nagyon türelmes ember vagyok. Ez egy ilyen merengős, indulatok nélküli poszt, blog és blogger miatt képtelen vagyok felidegesíteni magam :) Ehhh, a reklám hatalma :D Elf: Ez így van :) Amíg néhány embernek lógok találkozóval, addig kussolok, szóval, nyugi :D

Picike 2008.11.16. 16:01:13

Én nem ismerlek, csak a blogod olvastam végig. Ez alapján kijelenthetem, hogy szimpi vagy. És ha mondjuk 100 olvasóból 95 ugyanezt állítja, az már jó. Azért nem gondolom, hogy 95 utálna és csak önkínzásból olvas. Amúgy nekem is a pöttyös a tuti! :-))

keresemazutam 2008.11.16. 17:51:55

Laza, vagány, okos- ezért olvaslak :)

M 2008.11.16. 18:58:03

Ok, akkor ide a pöttyökért jövünk. A csíkokért meg máshova! :)

Aliana 2008.11.16. 21:25:28

pöttyösből a túrórudi jó, a bárányhimlő kevésbé %wink%

csibike 2008.11.17. 00:18:15

Aliana: Ön igen bölcs, hölgyem :D M: Oké :D Bár hozhattok ide csíkokat is, mert az is érdekes :)) keresedazutad: Köszönöm :) Olyan vagyok, amilyen az életben is, illetve mások szerint élőben sokkal őrültebb :D

csibike 2008.11.17. 00:20:07

Picike: Köszönöm neked is :) Nem tudok és nem is akarok más lenni, akinek nem vagyok szimpatikus, az nyilván nem itt vergődik, hanem mást olvas. Ha senki nem lenne kíváncsi rám, akkor is így írnék, ilyen lennék :)
süti beállítások módosítása