HTML

csibike blogja

Friss topikok

  • wattacukor: Helló. Most tartok itt az olvasásban, és már nem állom meg komment nélkül! :) A gumizás az gumizás... (2015.01.31. 20:34)
  • ZJWiQWklgJ: buy ambien ambien sleep driving - ambien drug manufacturer (2012.10.15. 07:26)
  • seaseptJerlor: how do i become a pharmacy technician http://exclusiverx.com/products/aceon.htm pharmacy unit dose... (2011.12.06. 18:20)
  • Csigamami: khm... ha azóta még nem váltottál... a cukorgyanta se nem fáj (annyira- egyébként hihetetlen, hogy... (2011.09.26. 14:36)
  • KelGyo: Rég jártam erre ... Gondoltam, benézek. (2010.05.27. 04:08)

Címkék

2009.05.06. 19:29 csibike blogja

Mióta Apjaneve Magzat létezik, könnyed Buddha-mosollyal a fejemen járok-kelek a világban, belső örömöm teljesen önkéntelenül gyűri mosolyra a számat, nem tehetek róla, mármint a mosolyról, A Gyerekről igen, ötven százalékban. Mosolygok akkor is, amikor pölö valaki udvariasan maga elé enged a mozgólépcsőn, mert jó dolog, hogy végre nem kell esernyőkkel, aktatáskákkal, bevásárlószatyrokkal pankrációznom, akadály nélkül léphetek a mozgólépcsőre. Mosolygok akkor is, amikor megköszönöm valaki kedvességét, mosolygok akkor is, amikor valaki azt mondja, hogy nagyon szívesen, mosolygok akkor is, amikor valaki úgy folytatja, hogy segítsük egymást, ahol tudjuk, csókolom, mosolyom azonban rögvest eltűnik orczámról, mihelyt valaki a mozgólépcsőn auragyilkos közelségbe nyomakszik, tetszik tudni, mit hallgattam ma, kérdezi, harmincöt és negyvenöt közötti, mellkasig felhúzott melegítőnadrágban és kockás flanelingben, békebeli cekkerrel a kezében ütemesen himbálja magát jobbra-balra, seszínű haja hosszú és fésületlen, vizenyős kék szemeit felnagyítják a vastag szemüveg kerek lencséi, énhülye reflexből reagálok, hogy nem, pedig jobb lett volna, ha meg sem szólalok, mert bátorításnak veszi és már mondja is idegesen-zaklatottan, hogy Boney M-et, csókolom, Boney M-et hallgattam egész nap, hadarja, majd vigyorog, tetszik ismerni, csókolom, a Boney M-et, akarja tudni, miközben agyamban a lehetséges menekülési útvonalakat tesztelem és arra jutok, hogy tagadással szabadulok a leggyorsabban, nem, mondom másodszor is, most már határozottan és elfordulok tőle és nem nézek rá tovább, de valaki egyáltalán nem akar érteni a testbeszédből, mindenféleképpen ragaszkodik hozzám, ha ismerem, ha nem azt a nyűves Boney M-et, erősködik, hogy tényleg nem tetszik ismerni, csókolom, tééényleg neeem, csodálkozik nagyon, aztán halandzsaszöveggel és hamisan énekelni kezdi, hogy brown girl in the rain, tralalalala, there’s a brown girl in the rain, tralalalalala, én meg előveszem a B-tervet és biztosítom arról, hogy igen, így már ismerős, de ez csak olaj a tűzre, látom, hogy villan a szeme, viszlát, zárnám rövidre a csevejt, természetesen nem hallja, jön utánam, szorosan a nyomomban, elmondhatatlanul zavar a közelsége, Boney M blablabla és csókolom blablabla és tetszik tudni blablabla, pörgeti valaki a szavakat, ijesztő az erőszakossága, emberek közé akarok vegyülni, néhány gyors lépéssel be is érek egy nagyobb tömeget, olvadok bele, egyenesen a közepébe, ott már alig hallom valaki szitkozódását, lassan megnyugtat a tudat, hogy sokan vesznek körül, megpróbálom lecsillapítani a szívemet, kezem domborodó hasamon.

Néha nagydarab, kigyúrt, tetőtől talpig, sőt, fitymáig tetovált (keménységi mutató, érted), vaskos bakancsba és éjfekete bőrszerelésbe bújt kopasz állat szeretnék lenni, lehetőleg pitbullban végződő pórázzal a kezemben - gyanútlan tömegközlekedésem során garantáltan nem szólítanának meg szabadon garázdálkodó pszichopaták.

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csibike.blog.hu/api/trackback/id/tr416170045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tk 2009.05.06. 19:34:30

Igen, ez a terhesség velejárója. ==> Boldog a baba. Mindent megkap majd a baba tőletek, ha csak szeretitek:). De azért ne legyél bakancsos fekete holló, fájna, ha a kölyök a fejét rázná a hasadban. :D

cesztina68 2009.05.06. 19:59:51

Buddha-mosoly oké Másik sztori félelmetes és izzasztó, "kopasz állat" mimikri jó ötlet, de csak akkor, ha otthon le tudod venni, mint egy kabátot.

krikszi 2009.05.06. 20:20:43

Féltél? Sajnálom:(. De ez is vele jár. Kettőtökért félsz, vagy érte még jobban. De ez így kell, hogy legyen:), így jó.

Aliana 2009.05.06. 20:23:15

a mosolyos rész az tetszik :) a "szeretnék néha nagy és erős lenni" érzés meg ismerős, bár letámadni nem szoktak, de néha könnyebb lenne kicsit úgy létezni a világban...

Béb 2009.05.06. 21:12:57

Valahogy én is vonzom őket... Kivéve, ha a Zemberben végződik a kezem! Wehehe!

ac 2009.05.07. 06:20:51

"nem szeretnék beszélgetni." ha tovább mondja "a beszélgetésnek vége." innentől nem reagálni. bunkó, igen, de ezekre a helyzetekre ideális. én is szeretnék néha izomtibor lenni, vagy ha legalább D. lenne az... szerencsére csak hasonló helyzetekben :)

Salsero 2009.05.07. 08:18:06

Miért nem mondtad, hogy "Már 30 éve is szar volt a Boniemm, vazze!" :)

Picike 2009.05.07. 08:23:50

Szegény! Együtt érzek Veled, engem is mindig megtalálnak az erőszakos emberek. Utána fél napig a hideg futkos rajtam az undortól. Mosolyogj! Az jó dolog! :-)))

bea 2009.05.08. 14:10:35

Bocs, de nem kellene ennyire a Luciát majmolni, van neked saját stílusod (gondolok itt pl. az Apjaneve Magzat szókapcsolatra). Amúgy minden jót a babaváráshoz!

Fagyika 2009.05.08. 21:26:33

CSIKKEN!!JÓL VAGY?,JÓL VAGYTOK???Kicsit meg vagyok ijedve mert a bébi oldalad szünetel...remélem teljesen jól vagytok a pici csikkennel együtt!!!!

csibike 2009.05.31. 21:55:28

Nem vagyok túl jó hangulatban, de az ostoba kommented megnevettetett. Nem majmolok, nincs rá szükségem, mintára-bálványra sem. Ilyen a stílusom, ez van, saját jogon írok-beszélek és vállalom, mindig is vállaltam. Ha szar, szar, ha nem, nem - rajtam kívül néhány száz olvasónak így is, úgy is ad valamit. Rengeteg jó humorú, kreatív és jól író blogger létezik, van szerencsém közéjük tartozni. Nincs ebben semmi különleges, én sem verem a mellem. Sorolhatnám a jó stílusú, saját egyéniséggel bíró bloggereket, sokan vannak, hallelluja. Ami Luciát illeti, dreamdancernek köszönhetően néhány bejegyzés erejéig "ismerem", blogos munkásságának elmélyült magamba szívása és nyomonkövetése kimaradt, talán egy-másfél éve kommenteltem hozzá, remélem, megbocsátod, hogy csak azt a pár bejegyzését olvastam, ennél többet nem tudok felmutatni, mea culpa ésatöbbi. Ha az Apjaneve Magzat fáj, ne fájjon, a legtöbb kismama használja ezt a kifejezést, élőben is, terhesgondozásra várva, egymással csevegve, csak gondolj bele, teljesen ösztönös és logikus szófordulat. Önmagamat adom, mindig is azt adtam, de ha egyszer majd semmi nem jut eszembe, másokat fogok másolni, tééényleg, de jó ötlet, tőlük lopok élményt, stílust, gondolatot, köszi a tippet, bár valószínűleg inkább olyan nagyágyúkat választok, mint Kundera, Pamuk, Grecsó, Cserna-Szabó. Tudod, bea, a világ nem fekete-fehér, hanem színes, próbáld így nézni te is, talán akkor nem basztatsz mást ok nélkül. A gyerekemmel kapcsolatos nem túl őszinte megjegyzés klasszik mocsok dolog, egészségedre.
süti beállítások módosítása